• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
x

Om Os

 

Om os

Aktiv kommunikation ønsker at sikre sit kundekreds den bedst mulige service med hensyn til installation af vores produkter. Vi forsikrer fuldt ud, at vores sortiment af produkter af høj kvalitet med succes imødekommer vores kunders forventninger. På grund af dette kan vi stolt sikre vores kunder vores bedste support under installationen og implementeringen af vores løsninger.

Velkommen til aktiv kommunikation

Siden 1992 har Active Communication været den danske distributør af hi-tech-industrisystemer fra Wiesemann & Theis GMBH, Tyskland. I 2002 blev virksomhedens rækkevidde udvidet med tilbud om disse værdifulde produkter til Sverige, Norge og Island.

Tæt samarbejde - vores kundefokus

Vores mål er at skabe samarbejde med virksomheder, der leverer data og automatiseringsløsninger til deres egen kundekreds. Vi stræber efter at sikre, at vi leverer en optimal pakke gennem vores omfattende konsulent- og supporttjeneste; leveres direkte til kunden.

Vores vision

Active Communication ønsker at sikre sine kunder den bedst mulige service med hurtig levering og god support på vore produkter. Vort motto er at sikre at vores sortiment af produkter har en høj kvalitet og med succes kan opfylde vore kunders forventninger. På grund af dette kan vi med stolthed sikre vore kunder den bedste støtte gennem tilbudsfasen frem til installationen og implementering af løsningen.