Udskriv denne side
fredag, 29 august 2014 01:52

Web-Graph Air Quality for bedre indendørs klima Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

VOC: Frisk luft i stedet for dårlig luft ....


En forringelse af velvære er ofte tæt forbundet med tilstedeværelsen af ​​flygtige organiske forbindelser (VOC = flygtige organiske forbindelser). Individuelle VOC'er har en direkte indvirkning på sundheden; hovedsageligt bestående af lugt-relaterede forbindelser i højere koncentrationer påvirker menneskers velbefindende. Det forårsager ikke kun træthed, men også reducere ydeevnen.

Med den nye Web-Graph Quality fra Wiesemann & Theis behøver man ikke længere at sidde i dårlig luft. Luftkvaliteten i kontorer, mødelokaler eller klasseværelser kan nu let overvåges af temperatur, fugtighed og VOC og fortælle når der er behov for ventilation.

Sensoren har et måleområde på 0-85 °C, 5-95% RH og 450-2000ppm CO2-ækvivalent for VOC. Målte data kan gemmes op til 8 år lokalt og kan logges via FTP, Excel-fil eller e-mail vedhæftet fil. Derudover kan data lagres i W&T skyen.

Aktuelle aflæsninger kan ses i browsere eller være integreret i egen hjemmesider. Luftkvaliteten vil også kunne blive vist på en konfigurerbar skærm med LED-lys på sensoren. Når VOC når en kritisk grænse, kan der sendes en alarm via e-mail, SNMP trap, TCP klient, Syslog og du kan løse problemet hurtigst muligt.

Endelig er det slut med at diskutere behovet for udlufning - Web-Graph Quality giver svaret.

For mere information, se Frisk luft i lokalet øger velværet!

Kom godt igang - bestil en testversion i 30 dage

Med få undtagelser kan alle produkter fra Wiesemann & Theis tilbydes som testversioner i et eksemplar eller et sæt.
Bestilling af testversion sker som ved et normalt køb på webshop. Skriv i notatfeltet "Testversion og produktnummer" som du ønsker at teste i 30 dage. 
Ved returnering i ubeskadiget original emballage fremsender vi kreditnota. Naturligvis modtager vi også bestilling af testversion af telefon eller e-mail.

Bestil testversion her

Læst 1280 gange Senest ændret fredag, 15 marts 2019 16:47