• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
torsdag, 11 juni 2020 01:10

Ventilation er vigtigere end håndvask! Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Overvåg og forbedrer luftkvaliteten

for at undgå aerosolinfektioner

Selvom luftkvalitet ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er der særlig opmærksomhed mod dette.

I henhold til den aktuelle viden skyldes en betydelig del af Coronainfektioner aerosoler, små flydende dråber. Vi frigiver disse mikropartikler i miljøet, når vi trækker vejret, griner, taler og selvfølgelig når man hoster. På grund af deres lave vægt kan de forblive i luften i lange perioder og indeholde potentielt infektiøse vira. Virolog, professor Christian Drosten, antager, at lige så mange infektioner er forårsaget af aerosoler som ved dråbesmitte.

Luftkvalitet

Derfor er regelmæssig og intensiv ventilation en vigtig komponent i bekæmpelsen af ​​SARS-CoV-2 coronavirus. Med W&T Webtermometre til VOC og CO2 løsninger registrerer og overvåger du indendørs luftkvalitet og modtage alarmmeddelelser, når luftkvaliteten falder under en kritisk værdi. På denne måde får du besked, hvis der er behov for at ventilere lokalet.

 
CO2 måling  

Web-IO CO2

Web-IO CO2 er en nætværkskompatibel måleenhed til måling af kuldioxidkoncentration i den omgivende luft.
 

Luftkvalitet webtermometer

Ikke kun et højt CO2 indhold i den omgivende luft, men også høje VOC - værdier kan være et tegn på dårligt ventilerede rum.

         

Interview med virologen professor Drosten.

Professor Christian Drosten, direktør for institut for Virology ved Charité i Berlin, beskriver hans syn på virusoverførsel gennem aerosoler.

Artiklen er på tysk - oversæt den i din browser. Han siger: 
Ventilation i hverdagen er vigtigere end at vaske hænderne... læs selv.

 

VOC (Flygtige organiske forbindelser)

Hvad er flygtige organiske stoffer og hvor kommer de fra?

 

Produkt oversigt

Her kan du finde ud af de vigtigste nøgledata om W&T webtermometre til måling af termperatur, fugtighed, lufttryk og luftkvalitet i en kort video - på tysk.

 

Læst 379 gange Senest ændret onsdag, 01 juli 2020 02:05
Mere i denne kategori: USB-Server Gigabit 2.0 »