• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
onsdag, 08 september 2021 18:16

transfer.box LAN-USB både lagre data og flytter data over netværket Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

USB-hukommelse med netværksforbindelse

Wiesemann & Theis GmbH, Wuppertal har udviklet endnu et produkt til hjælp for USB-enheder. Den kaldes transfer.box LAN-USB boks og har varenummer #53763 - vejl. pris ekskl. moms er 3135 DKK.

Transfer.box er en USB-hukommelse med netværksgrænseflade. Mens lokalt tilsluttede USB-sticks eller USB-drev er en "blindgyde" med hensyn til datateknologi, giver transfer.box dobbelt mulighed, fordi datahukommelsen kan læses og skrives både over netværket og via USB.

Hvis transfer.box er tilsluttet et værtssystem via USB, for eksempel til en CNC-fræsemaskine, kan maskinen bruge den som en USB-masselagringsenhed. På netværkssiden Samba kan FTP og SSH bruges til at få adgang til det samme hukommelsesområde i boksen.

USB automation

 

Dette giver dig mulighed for at håndtere maskiner og enheder, der ikke har nogen netværksforbindelse, men snarere en USB-terminal til lagringsmedier kvasi-netværk i stand selv uden netværksforbindelsen. Der er ingen fysisk transport af USB-hukommelsen mellem pc'en og maskinen, da dataene skrives over netværket direkte til enhedens USB-hukommelse og kan læses af den.

Læst 359 gange Senest ændret onsdag, 08 september 2021 18:55