• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
lørdag, 29 september 2018 11:57

Præcis måling af permanent høj luftfugtighed over netværket

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye Web-Thermo-hygrometer ++ fra Wiesemann & Theis GmbH indsamler og overvåger målte værdier for temperatur og fugtighed og leverer dem via forskellige netværksgrænseflader. Den drift frie sensor til fugtighed har ingen mætnings effekt og er derfor velegnet til præcise langtidsmålinger, selv i miljøer med høj luftfugtighed over lange perioder. Med måleafvigelser på kun 0,1K og 0,5% RF, er begge sensorer meget præcise.

Web-Thermo-hygrometer ++ indeholder en datalogger for temperatur og fugtighed, der er i stand til at køre uafhængigt. Dataadgang og -konfiguration sker via webbrowseren. Afhængigt af intervallet Web-Thermo-hygrometer ++ opsamler data, kan data gemmes i 12 uger og op til 20 år.

Den særlige fugtighedssensor viser ikke mætning ved permanent anvendelse i fugtige miljøer, hvorfor der opnås præcise målinger, såsom i planteskoler, modningskamre, i frugt- og grønsagsbutikker samt i forskellige applikationer til Tekstil-, træ- og papirindustrien. Web-Thermo-hygrometer + + er også velegnet til udendørs brug. Enheden kan leveres med et ekstra kalibreringscertifikat (ISO eller DAkkS) efter anmodning.

Når der opstår en kritisk situation, såsom ved for høje eller for lave værdier, kan enheden udløse brugerindstillede handlinger. Dette omfatter afsendelse af alarmer via e-mail, SNMP trap og/eller IOT Protocol MQTT.

En lang række kommunikationsprotokoller giver mulighed for en nem integration i f.eks. SCADA, Network Management eller MES-systemer. Med MQTT og REST er protokoller tilgængelige for tilslutning over Ting over Internettet (IoT) og klar til brug inden for industri 4,0. Udviklingen af individuelle løsninger understøttes også ved adgang til netværkssokler og http-grænsefladen.

Denne drift-frie Web-Thermo-hygrometer ++ (#WT57729) er tilgængelig for en nettopris på €1298,00. Kommercielle brugere kan få mulighed for at teste enheden i en periode på fire uger uden beregning.

Producenten Wiesemann & Theis GmbH (W&T) blev grundlagt 1979 i Wuppertal, Tyskland af Reinhard Wiesemann og Rüdiger Theis. Med 50 medarbejdere producerer virksomheden Micro-computer og netværksteknologi. I året 2001 introducerede Wiesemann & Theis den første industrielle temperatursensor med et netværksinterface med web-termometer og specialiserede sig i løsninger for Industrie 4.0 området allerede for over femten år siden. Active Communication i Horsens, Danmark har været distributør for W&T siden 1992 og kan på www.actcom.dk præsentere alle W&T højteknologiske produkter.

Link til specifikation

 

Læst 861 gange Senest ændret fredag, 19 oktober 2018 16:43