• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
mandag, 25 januar 2021 13:11

Overvåge og forbedre luftkvaliteten Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Selvom luftkvaliteten ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er det netop da, der lægges særlig vægt på dette.

Ifølge den nuværende viden er en væsentlig del af koronainfektioner forårsaget af aerosoler, små væskedråber. Vi frigiver disse mikropartikler i miljøet, når vi trækker vejret, griner, taler og selvfølgelig hoster. På grund af deres lave vægt kan de forblive i luften i lange perioder og indeholde potentielt infektiøse vira. Ledende virologer antager, at mange infektioner er forårsaget af aerosoler som ved dråbetransmission.

Risikoen for infektion fra aerosoler er særlig høj, når der er mange mennesker i et rum og meget udåndes - anslået otte liter luft pr. Minut pr. Næse. Dette indeholder CO 2 , kuldioxid. Så hvor der er meget udåndet CO 2 i luften, er der også en masse aerosoler i luften.

Regelmæssig og intensiv ventilation er derfor en vigtig komponent i bekæmpelsen af ​​SARS-CoV-2 coronavirus. Men især i den kolde årstid er det svært at finde en lige så effektiv og kompatibel ventilationsrytme.

Timeair fra Wiesemann & Theis måler CO2 -koncentrationen i rumluften og bestemmer den tid, der er tilbage til næste luftudveksling. Sammenlignet med rene CO2 -sensorer indikerer tidsuret ikke kun det aktuelle kuldioxidindhold i den omgivende luft, men bruger også 12 lysdioder til at vise den resterende tid, indtil en kritisk grænseværdi er nået. Brugere kan planlægge deres adfærd meget bedre og advares ikke først, når det faktisk er for sent.

Til overvågning og især overvågning af indeluft registrerer og overvåger webtermometrene fra Wiesemann og Theis CO2 og VOC-værdier og gør dem tilgængelige i netværket. Enhederne har en integreret datalogger og adskillige web- og netværkstjenester.

 Timeair viser luftkvaliteten i lokalet

 

Hurtig og effektiv kontrol af luftkvaliteten fås med timeair.

Læs specifikationer her

 

 

Læst 43 gange Senest ændret mandag, 25 januar 2021 15:00