• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
Sidste nyt

Sidste nyt (24)

Her finder du seneste nyheder omkring vore produkter

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

USB-hukommelse med netværksforbindelse

Wiesemann & Theis GmbH, Wuppertal har udviklet endnu et produkt til hjælp for USB-enheder. Den kaldes transfer.box LAN-USB boks og har varenummer #53763 - vejl. pris ekskl. moms er 3135 DKK.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

USB på hjemmekontoret

 USB -serverne integrerer USB -interfaces i virksomhedens netværk. Ved hjælp af en VPN kan du også aktivere adgang fra fjerntliggende steder. Dette gør det muligt at arbejde fra hjemmekontoret i mange tilfælde, der faktisk kræver fysisk tilstedeværelse.

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Selvom luftkvaliteten ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er det netop da, der lægges særlig vægt på dette.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Simpel databaseret friskluftstyring af indeklimaet.

Unik teknik til at skabe et bedre indeklima - som fortæller hvornår der er behov for at forbedre indeklimaet.

Lanceret af Wiesemann & Theis i december 2020 - enheden kaldes timeair og har produktkode 97200.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Slutanordningerne (klienterne), der er involveret i MQTT-kommunikation, opretter forbindelse til en central meddelelsestjeneste (server), mægleren . Her kan du som udgivere sende beskeder eller som abonnent fortælle. Det eneste krav: slutenhederne skal kunne oprette forbindelse til mægleren, uanset om det er i det interne netværk eller på Internettet.

MQTT blev standardiseret af OASIS i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig protokol til Tingenes Internet.

Nu nyt fra W&T: MQTT.box som en uafhængig mægler for dit netværk!

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Overvåg og forbedrer luftkvaliteten

for at undgå aerosolinfektioner

Selvom luftkvalitet ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er der særlig opmærksomhed mod dette.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Saml dit IoT-puslespil med det Node-RED-baserede kontrolcenter

Med "rule.box Digital 2xIn, 2xOut" introducerer Wuppertaler Wiesemann & Theis GmbH et koblings- og datacenter for DIN-skinne.

W&T Microwall Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

W&T Microwall:

Små firewalls beskytter enheder og maskiner i netværket

Microwall Gigabit fra Wuppertal-netværksspecialisten Wiesemann & Theis markerer starten på et nyt udvalg af brugervenlige sikkerhedsprodukter til industri og fremstillingssektoren. Den lille firewall isolerer potentielt sårbare eller ikke-sikre enheder og maskiner i deres egne netværkssegmenter. Kommunikation med disse sikre øer i netværket er begrænset til de tilfælde, der er nødvendige for at sikre driften. Dette forhindrer effektivt angreb på åbne TCP- eller UDP-porte samt uønskede dataforbindelser.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye Web-Thermo-hygrometer ++ fra Wiesemann & Theis GmbH indsamler og overvåger målte værdier for temperatur og fugtighed og leverer dem via forskellige netværksgrænseflader. Den drift frie sensor til fugtighed har ingen mætnings effekt og er derfor velegnet til præcise langtidsmålinger, selv i miljøer med høj luftfugtighed over lange perioder. Med måleafvigelser på kun 0,1K og 0,5% RF, er begge sensorer meget præcise.

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

For at skabe et godt indeklima i et lokale skal temperatur og luftkvalitet i lokalet være optimale. Temperaturen har man normalt styr på, men når det kommer til luftkvaliteten, er der ofte problemer. Mange ventilerer luften i lokalet enten manuel eller gennem ventilationssystem uden at have styr på at luftkvaliteten. Resultatet bliver ofte at man bruger unødvendigt energi for at sikre en god luftkvalitet og ventilere når der ikke er behov for dette.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

USB-Enheder Er Enkle Og Hurtige Overalt I Netværket

USB Server Gigabit 2.0 integrerer en USB-enhed til industriel brug via TCP / IP Ethernet i netværket. De enheder, der er forbundet til USB Server Gigabit 2.0, opfører sig som om de var direkte forbundet til din Windows-pc.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Gør automatiseringen nemmere og hurtigere!!!

Er du med på at udforske nye effektive metoder til styring af automationsprocessen - hvis JA - så må du lære pure.box og Google Go at kende.
pure.box er en lille server for industriel kommunikation og automatisering og så fylder den ikke mere end 105 x 75 x 22mm. 

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Terminal enheder i tingenes internet har generelt ingen offentlig IP-adresse, men snarere forbundet via et private net. Cross-netværksforbindelser kan kun åbnes i den udgående retning ved en ekstra påvirkning/indsats. Dette eliminerer peer-to-peer-forbindelser, som en kommunikationskanal for tingenes internet.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Træthed og nedsat præstation:

En hyppig årsag til træthed og nedsat præstation i kontoret er forslidt rumluft. Højere CO2-værdier gør dig træt. Desuden lugtfremkaldende forbindelser resultere i distraherende lugt i lukkede rum. Her er løsning for at forbedre luftkvaliteten.

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

I de seneste måneder har Wiesemann & Theis GmbH forberedt de netværksbaserede fjernbetjeningsenheder og sensoren til Web-IO familien for et grundigt eftersyn. Web-IO 4.0 er nu tilgængelige og tilbyder, ud over nye protokoller og forbedret sikkerhed, en ny og forenklet brugergrænseflade.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Pure.box og Motherbox giver helt nye muligheder for automatisering

 Pure.box og Motherbox giver helt nye muligheder for automatisering Pure.box 3 er en web-server udviklet for at imødekomme behovet for simple værktøjer til styring, overvågning og dataopsamling fra udstyr og maskiner. Webserver i Pure.box anvender Linux platform og indeholder en række værktøjer, som vil bidrage til at sikre en hurtig og effektiv programmering i C / C + + og PHP-scripts. Det understøttede database-systemet MySQL og SQLite tillader praktisk opbevaring af data fra applikationer.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

.NET kommunikere med W&T udstyret

 Dine applikationer kan nu kommunikerer med distribueret RS-232 interfaces, digitale og analoge I / O punkter, temperatur eller fugtighed sensorer? 

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Modbus-kommunikation via internettet 

Med Modbus alarm:

Master beskriver register - Web-IO send e-mail

Systemer, der styres via Modbus er for det meste lukkede systemer.Overvågningssystemet sker via en central computer, hvor særlige eller kritiske driftstilstande er angivet eller signaleres.
Den nye generation af Web-IO bokse giver Modbus master, afhængig af model, op til 12 virtuelle registre  er tilgængelige.
Indstilling af disse registre ændrer ikke noget på den reelle status på Web-IOén, men der udløses en intern alarm. De kommende alarmer informerer brugeren af Web-IO, afhængigt af konfigurationen, via e-mail, SNMP trap eller Syslog. Også en log over alarmer via FTP.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Wiesemann & Theis GmbH (WuT) gør USB kommunikation med USB-enheder muligt over Internettet. Ved at tilkoble en USB-Server Industry til netværket og forbinde den med en USB-port på den enhed man ønsker at kommunikere med, vil en eller flere brugere af computere kunne hente og sende data fra og til enheden. 

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Opgave:

For termisk analyse af producerede dele i masseproduktion, er brugen af en stationær termisk kamera en velvalgt løsning. De kamaramodeller som udbydes til at løse sådanne opgaver benyttes mange gange en USB-Port som interface.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Universal FO Interface RS232/RS422/RS485 for singlemode og multimode glass fiber optics

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

VELKOMMEN TIL ACTIVE COMMUNICATION.

 

Det er en fornøjelse at fortælle om værktøjet SiteCreator og mulighederne dette værktøj giver til automatisering.

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Pas godt på vores Jord - få hjælp her!

Denne enhed kan hjælpe dig ved at overvåge temperatur og fugtigheden!

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

VOC: Frisk luft i stedet for dårlig luft ....


En forringelse af velvære er ofte tæt forbundet med tilstedeværelsen af ​​flygtige organiske forbindelser (VOC = flygtige organiske forbindelser). Individuelle VOC'er har en direkte indvirkning på sundheden; hovedsageligt bestående af lugt-relaterede forbindelser i højere koncentrationer påvirker menneskers velbefindende. Det forårsager ikke kun træthed, men også reducere ydeevnen.