• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
x
Sidste nyt

Sidste nyt

Her finder du seneste nyheder omkring vore produkter

Selvom luftkvaliteten ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er det netop da, der lægges særlig vægt på dette.

Ifølge den nuværende viden er en væsentlig del af koronainfektioner forårsaget af aerosoler, små væskedråber. Vi frigiver disse mikropartikler i miljøet, når vi trækker vejret, griner, taler og selvfølgelig hoster. På grund af deres lave vægt kan de forblive i luften i lange perioder og indeholde potentielt infektiøse vira. Ledende virologer antager, at mange infektioner er forårsaget af aerosoler som ved dråbetransmission.

Risikoen for infektion fra aerosoler er særlig høj, når der er mange mennesker i et rum og meget udåndes - anslået otte liter luft pr. Minut pr. Næse. Dette indeholder CO 2 , kuldioxid. Så hvor der er meget udåndet CO 2 i luften, er der også en masse aerosoler i luften.

Regelmæssig og intensiv ventilation er derfor en vigtig komponent i bekæmpelsen af ​​SARS-CoV-2 coronavirus. Men især i den kolde årstid er det svært at finde en lige så effektiv og kompatibel ventilationsrytme.

Timeair fra Wiesemann & Theis måler CO2 -koncentrationen i rumluften og bestemmer den tid, der er tilbage til næste luftudveksling. Sammenlignet med rene CO2 -sensorer indikerer tidsuret ikke kun det aktuelle kuldioxidindhold i den omgivende luft, men bruger også 12 lysdioder til at vise den resterende tid, indtil en kritisk grænseværdi er nået. Brugere kan planlægge deres adfærd meget bedre og advares ikke først, når det faktisk er for sent.

Til overvågning og især overvågning af indeluft registrerer og overvåger webtermometrene fra Wiesemann og Theis CO2 og VOC-værdier og gør dem tilgængelige i netværket. Enhederne har en integreret datalogger og adskillige web- og netværkstjenester.

 Timeair viser luftkvaliteten i lokalet

 

Hurtig og effektiv kontrol af luftkvaliteten fås med timeair.

Læs specifikationer her

 

 

Simpel databaseret friskluftstyring af indeklimaet.

Unik teknik til at skabe et bedre indeklima - som fortæller hvornår der er behov for at forbedre indeklimaet.

Lanceret af Wiesemann & Theis i december 2020 - enheden kaldes timeair og har produktkode 97200.

Slutanordningerne (klienterne), der er involveret i MQTT-kommunikation, opretter forbindelse til en central meddelelsestjeneste (server), mægleren . Her kan du som udgivere sende beskeder eller som abonnent fortælle. Det eneste krav: slutenhederne skal kunne oprette forbindelse til mægleren, uanset om det er i det interne netværk eller på Internettet.

MQTT blev standardiseret af OASIS i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig protokol til Tingenes Internet.

Nu nyt fra W&T: MQTT.box som en uafhængig mægler for dit netværk!

Overvåg og forbedrer luftkvaliteten

for at undgå aerosolinfektioner

Selvom luftkvalitet ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er der særlig opmærksomhed mod dette.

Saml dit IoT-puslespil med det Node-RED-baserede kontrolcenter

Med "rule.box Digital 2xIn, 2xOut" introducerer Wuppertaler Wiesemann & Theis GmbH et koblings- og datacenter for DIN-skinne.

W&T Microwall:

Små firewalls beskytter enheder og maskiner i netværket

Microwall Gigabit fra Wuppertal-netværksspecialisten Wiesemann & Theis markerer starten på et nyt udvalg af brugervenlige sikkerhedsprodukter til industri og fremstillingssektoren. Den lille firewall isolerer potentielt sårbare eller ikke-sikre enheder og maskiner i deres egne netværkssegmenter. Kommunikation med disse sikre øer i netværket er begrænset til de tilfælde, der er nødvendige for at sikre driften. Dette forhindrer effektivt angreb på åbne TCP- eller UDP-porte samt uønskede dataforbindelser.

Den nye Web-Thermo-hygrometer ++ fra Wiesemann & Theis GmbH indsamler og overvåger målte værdier for temperatur og fugtighed og leverer dem via forskellige netværksgrænseflader. Den drift frie sensor til fugtighed har ingen mætnings effekt og er derfor velegnet til præcise langtidsmålinger, selv i miljøer med høj luftfugtighed over lange perioder. Med måleafvigelser på kun 0,1K og 0,5% RF, er begge sensorer meget præcise.

For at skabe et godt indeklima i et lokale skal temperatur og luftkvalitet i lokalet være optimale. Temperaturen har man normalt styr på, men når det kommer til luftkvaliteten, er der ofte problemer. Mange ventilerer luften i lokalet enten manuel eller gennem ventilationssystem uden at have styr på at luftkvaliteten. Resultatet bliver ofte at man bruger unødvendigt energi for at sikre en god luftkvalitet og ventilere når der ikke er behov for dette.

USB-Enheder Er Enkle Og Hurtige Overalt I Netværket

USB Server Gigabit 2.0 integrerer en USB-enhed til industriel brug via TCP / IP Ethernet i netværket. De enheder, der er forbundet til USB Server Gigabit 2.0, opfører sig som om de var direkte forbundet til din Windows-pc.

Gør automatiseringen nemmere og hurtigere!!!

Er du med på at udforske nye effektive metoder til styring af automationsprocessen - hvis JA - så må du lære pure.box og Google Go at kende.
pure.box er en lille server for industriel kommunikation og automatisering og så fylder den ikke mere end 105 x 75 x 22mm.