• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
x
Sidste nyt

Sidste nyt

Her finder du seneste nyheder omkring vore produkter

Tilslutning af USB-enheder via netværket

Med den nye USB-omdirigering til Linux kan du slutte USB-enheder til din arbejdsstation eller serversystem via netværket.

Integrer IO-signaler med Modbus-TCP, OPC UA/DA, Rest eller MQTT

Web-IO-serien fra Wiesemann & Theis GmbH understøtter nu en af de vigtigste fælles kommunikationsstandarder - nemlig OPC UA's industrielle protokol. På den måde gør Web-IO'er også ældre maskiner, styringer og måleinstrumenter klar til fremtiden.

Bro: Microwall Bridge

Microwall Bridge fungerer gennemsigtigt ud fra IP-intervallernes synspunkt, dvs. Ikke desto mindre er forbindelser på tværs af netværk kun mulige, når der er konfigureret eksplicitte delingsregler baseret på de involverede IP-adresser og TCP/UDP-portnumre.

USB-hukommelse med netværksforbindelse

Wiesemann & Theis GmbH, Wuppertal har udviklet endnu et produkt til hjælp for USB-enheder. Den kaldes transfer.box LAN-USB boks og har varenummer #53763 - vejl. pris ekskl. moms er 3135 DKK.

USB på hjemmekontoret

 USB -serverne integrerer USB -interfaces i virksomhedens netværk. Ved hjælp af en VPN kan du også aktivere adgang fra fjerntliggende steder. Dette gør det muligt at arbejde fra hjemmekontoret i mange tilfælde, der faktisk kræver fysisk tilstedeværelse.

Selvom luftkvaliteten ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er det netop da, der lægges særlig vægt på dette.

Simpel databaseret friskluftstyring af indeklimaet.

Unik teknik til at skabe et bedre indeklima - som fortæller hvornår der er behov for at forbedre indeklimaet.

Lanceret af Wiesemann & Theis i december 2020 - enheden kaldes timeair og har produktkode 97200.

Slutanordningerne (klienterne), der er involveret i MQTT-kommunikation, opretter forbindelse til en central meddelelsestjeneste (server), mægleren . Her kan du som udgivere sende beskeder eller som abonnent fortælle. Det eneste krav: slutenhederne skal kunne oprette forbindelse til mægleren, uanset om det er i det interne netværk eller på Internettet.

MQTT blev standardiseret af OASIS i 2013 og har siden udviklet sig til en vigtig protokol til Tingenes Internet.

Nu nyt fra W&T: MQTT.box som en uafhængig mægler for dit netværk!

Overvåg og forbedrer luftkvaliteten

for at undgå aerosolinfektioner

Selvom luftkvalitet ikke kun skal spille en vigtig rolle i tider med akutte trusler fra stærkt infektiøse vira, er der særlig opmærksomhed mod dette.