• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:

Oversigt over nyheder fra Active Communication

 • Anvend USB-enheder overalt på nettet

  Wiesemann & Theis GmbH har netop lanceret ny Gigabit 2.0 USB-serveren der integrerer en USB-enhed i netværket via TCP / IP Ethernet til industriel brug. 
  De enheder, der er tilsluttet til USB-serveren Gigabit 2.0, opfører sig nøjagtigt som om de var tilsluttet direkte til din Windows-pc.

   

   

  Spar penge ved at benytte USB-Server i stedet for PC. Pr. år kan man spare 1.275 kroner i strøm - og samtidigt nedbringer CO2.

   

  Læs mere om produktnyheden her

 • Google Go og Pure.Box skaber nem styringen

  Google GO
  PlayPlay
  Shadow

  Gør automatiseringen nemmere og hurtigere!!!

  Er du med på at udforske nye effektive metoder til styring af automationsprocessen - hvis JA - så må du lære pure.box og Google Go at kende.

  pure.box er en lille server for industriel kommunikation og automatisering og så fylder den ikke mere end 105 x 75 x 22mm. 

  Den er billig i drift - sammenlignet med en PC.

  The pure.box er en industriel kommunikation og automationsserver til montering af DIN skinne. Den er oprettet ved hjælp af en brugervenlig webgrænseflade og er så klar til brug på få minutter.

  Googles programmeringssprog Go kan læres hurtigt takket være den klare syntax. Den ukomplicerede tilgang til den samtidige programmering, det omfattende standardbibliotek og den oprindelige støtte fra mange målplatforme gør Go et kraftfuldt værktøj til udvikling af individuelle kommunikations- og automationsapplikationer.

  Sammen pure.box and Go udgør en bekvem platform for hurtig udvikling af løsninger inden for automation, kontrol og overvågning.

  Gå til pure.box kategorien for at se produkterne: Klik her

 • Trådløs bro mellem LAN forbindelser

  Sikker trådløs Internet bro

  Nogle gange er det simpelthen for dyrt eller for besværligt at trække LAN-kabler, selvom det kan være at foretrække. Det har Wiesemann & Theis GmbH fundet en løsning på ved at udvikle en Industrielt Trådløs bro mellem to LAN forbindelser.

   

   

   

   

  WLAN Client Bridge

   

   I nogle situationer er det for kostbart eller for besværligt at benytte Patch kabler og derfor lancerer W&T nu WLAN Client Bridge. Dets produktnummer er 55611.

  #55611 WLAN Client Bridge

   

  Med WLAN Client Bridge vil man kunne tilslutte individuelle enheder og endda grupper til WLAN og gennemføre en sikker trådløs LAN forbindelse.

  WLAN Client Bridge er nemt at integrere med enheder som Com-Servere, USB-Servere sammen med et utal af andre enheder. Datatransmissionen kan sikres med WPA/WPA-2 kryptering. Enheden tildeles en IP og S SID og adgangskode nemt og enkelt. Der kan etableres WIFI til Smartphone/Tablet eller notebook. Med en protokol IEEE 802.11b/ g / n opnås en hastighed på 150 Mbit/s, hvilket opfylder de fleste behov. WLAN Client Bridge kan benytte PoE eller ekstern 24V-48V strømforsyning. Det er muligt at tilslutte eksterne antenner for at sikre optimal trådløs signalføring.

  Link til produktbeskrivelsen