• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:

PoE – Power over Ethernet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Strømforsyning direkte fra netværkskablet

Power over Ethernet beskriver en teknologi, hvor forsyningsenergien til en netværkskomponent leveres via datakablet. Med PoE kan udgiften til ledningsføringen, især til industrielle og hjemmeautomatiseringsenheder, reduceres betydeligt. Derudover kræves der ikke længere strømforsyningsenheder, der yderligere kræves til enhedens forsyning.

PoE diagram

* PoE klasse 0 dækker hele effektspektret i den oprindelige PoE-standard med 0 - 15,4W

PoE-præstationsklasser

For at imødekomme de forskellige energibehov for PoE-slutenheder blev fire PoE-effektklasser oprindeligt defineret. Yderligere fem PoE-klasser blev tilføjet senere med PoE + og PoE ++ standarderne. Den krævede energi tilføres af specielle fødeapparater (strømforsyningsudstyr) i form af PoE-switche og injektorer.

Når du vælger egnede indføringsenheder, er det afgørende, at den maksimale ydelsesklasse svarer til de tilsluttede PoE-slutenheder. Den krævede effekt forhandles med den tilsluttede slutenhed inden for de mulige grænser, når den er tændt.

Der er to varianter til indføringen:

 

PoE-switch (endspan-løsning)

Specielle switche tillader tilslutning af standard Ethernet-komponenter såvel som tilslutning og forsyning af PoE-slutenheder, også kendt som power-enheder, eller kort sagt PD'er.

PoE tilslutning af Web-Thermometer

 

 

PoE-injektor (midspan-opløsning)

For at være i stand til at betjene PoE-slutanordninger i eksisterende netværk er det muligt at skifte PoE-injektorer mellem omskifteren og slutanordningen, der tilfører den krævede energi.

PoE injektor

W&T tilbyder en bred vifte af netværkskompatible sensor- og aktuatorprodukter med PoE-forsyning.

 

Du har tre forskellige muligheder for at forbinde din Web-IO Digital til netværket:

 

Læst 307 gange Senest ændret torsdag, 18 marts 2021 02:48