• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:
Applikation for Web-IO Digital

Applikation for Web-IO Digital

Her har vi beskrevet applikationer for Styring, Overvågning og Kontrol - Digitalt.

Lær at programmere Web-IO Digitale enheder

 Web-IO 2xIO

Applikationer for Web-IO Digital

Underkategorier

Applikation for Box-To-Box

Applikation for Box-To-Box (2)


 

Applikation for Box-To-Box

Se applikation som viser hvorledes to Web-IO enheder kan kommunikere med hinanden over Ethernettet.

Vis artikler...
Programmere Web-IO

Programmere Web-IO (9)

Lær At Programmere Web-IO Digitale Enheder

Her finder du eksempler på hvorledes man programmere i JAVA, Delfi, C#, Visual C ++, VB 2005/2008/2010,Visual Basic, VBScript.

Her vises hvorledes man nem kan udvikle applikationer for automation.

Vis artikler...

Her vises et Google Maps-kort!

Den brede tilgængelighed af internettet åbner nye muligheder for visualisering af målinger og automatiseringsdata. Mens alle objekter i en visualisering skulle komme fra samme kilde, er det i dag nemt at linke indhold fra tredjeparter til din egen applikation.

Web-IO Digital bringer også enheder ind i SNMP-styringssystemet, som har potentialfri kontakter. Ved hjælp af Web-IO Digital kan f.eks. Lækager i serverrummet rapporteres tidligt. Når vand kommer ind på nettet, udsender IO Digital straks en advarsel via SNMP-fælde.

Visualiseringssystemer leveres ofte med information ved hjælp af OPC-protokollen. Men ikke alle komponenter, der er en del af et system, afgiver deres status som en OPC-genstand. Oplysninger leveres ofte kun via potentielle frie kontakter eller digitale signaler.

W&T Web-IO bygger en bro mellem Modbus TCP og de mest almindelige webteknologier.

I mange tilfælde er det nødvendigt med logføring af udviklingen af tekniske processer:

 • Hvornår var en dør åbnet, og hvornår blev den lukket igen?
 • Hvor ofte blev strålen af en fotoelektrisk sensor afbrudt i et bestemt tidsinterval?
 • Hvor længe har en motor kørt?
 • ............

Fejl eller driftstilstande i bygningsteknologi, automationsteknologi eller andre systemer indikeres ofte ved hjælp af digitale udgange. I mange tilfælde giver sensorer potentialfri kontakter eller spænding eller strømudgange for at forbinde signallamper eller andre signaturer.

Adgang til Smart Home, ved hjælp af iPhone til fjernbetjening

Mobiltelefoner bæres af næsten alle i dag. Ud over den oprindelige ide om at kunne ringe fra den overalt giver mobiltelefoner i stigende grad mulighed for at oprette forbindelse til internettet. Specielt iPhone har erhvervet næsten kultstatus. Sammen med Wieseman & Theis Web-IO Digital-bokse kan internet de fleste mobiltelefoner bruges til fjernbetjening til hjemme- og bygningsteknologi.

Ved at bruge Site-Creator integreret i W & T Motherbox kan du meget enkelt oprette visualiseringer og kontrol sider til W & T Web-IO produkter. Absolut ingen programmering viden er påkrævet.

Relaterede Video

Enkel forbindelse til et lokalt netværk

For at forbinde til et Ethernet LAN er alt, hvad der er brug for, en tilgængelig port på en switch eller hub. Alle Web-IO'er understøtter både 100BaseT og 10BaseT, hvorved netværkets hastighed registreres automatisk.

Oversigter over tilslutninger af Web-IO Digital enhed

Browseren er i dag det centrale display og operativværktøj i pc-verdenen. Et netværk og internetadgang er også stort set en standard i dag. Sammen med Wiesemann & Theis Web-IO Digital-Enheder kan browseren bruges til fjernbetjening af hjemmet og bygningsteknologien.

 Web-IO Digital giver dig mulighed for at styre flere timere fra en central kalender. Under hensyntagen til helligdage er et godt eksempel på dette styring af en skole klokke. De skiftetider kan indtastes som normale datoer enten på den lokale pc eller i en online kalender.
Brug af en iCal fil Aktiveringstiderne sendes til Web-IO via netværksforbindelsen.

Ideen om Tingenes Internet indebærer et centralt problem: Hvordan kan et uoverskueligt antal enheder - med forskellige kapaciteter og resultater, nogle mobile og nogle stationære, ofte forbundet via upålidelige linjer og med høje latenstid - kommunikere med hinanden pålideligt og effektivt?

Mere om MQTT

Web-IO 2Go - adgang fra hvor som helst til din Web-IO med Android app til Web-IO 

Bare så du ved: Hvad vi præsenterer her er et projekt, der gennemføres af vores praktikanter. Vi mener app programmeret af vores praktikanter er meget godt klaret, og derfor gør det til rådighed for vores kunder . Vores praktikanter er taknemmelige for både kritik og ros, og vi vil være glade for at gennemføre meningsfulde forandringer når det er muligt.