• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
x

USB-Server som global line driver

USB-Server som global line driver 

Definition af opgaver

For at betjene USB-enheder på afstand fra en pc er grænserne for funktionalitet og USB specifikationer nået efter nogle få meter. I mange programmer fra automatisering, medicinsk teknologi eller logistik er der ofte et behov for at betjene USB-enheden på større afstande. De nødvendige afstande kan være ubegrænset, hvilket spænder fra lokale rum til kommunikation over globale forbindelser.

Opløsningen

USB-Server og tilhørende USB Redirector skaber tunnel kommunikation mellem den faktiske USB-enhed og dens vært gennem et TCP / IP / Ethernet-forbindelse. Det betyder, at USB-Server kan tilsluttes USB-enheden på et ønsket sted i LAN. Galvanisk isolation af USB-enheden sikres af Ethernet-standarden, som kræver en isolation spænding på mindst 500Vrms fra hvert netværk node.

Detaljerne

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. USB-enheden er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W & T USB Redirector er installeret og startes på de ønskede pc'er.
4. Den ønskede USB-enhed er valgt fra opgørelsen liste over konfigurationsværktøj og forbundet med et museklik. USB Inventorlist
5. Windows registrerer automatisk forbindelse til USB-enheden, og vil efter installation af den enhedsspecifikke driver virke som om den var tilsluttet lokalt til computeren.