• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:
x

USB ISDN fax modems i virtuelle systemer

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, opstår helt nye udfordringer. Har du en USB ISDN faxmodem tilsluttet din gamle Windows-server og har brug for at port til en USB-enhed til visualiserede server?

Tilslutning af gæst systemer til netværket terminal i basissystemet er standard og generelt implementeret med tilstrækkelig robusthed. På den anden side, passerer lokale USB-porte gennem til virtuelle gæstesystemer er, på grund af det komplekse forhold mellem forskellige driver tilfælde meget vanskeligere og sædvanligvis meget mindre stabil.

Løsning 

Med W & T USB Redirector enhver virtuel maskine (VMware, Windows Virtual PC, VirtualBox) får sin egen, ligeledes virtuelle USB host controller, som er uafhængig af basissystemet. Dens fysiske kommunikation foregår ved hjælp af et gennemprøvet, robust netværk link til en USB-server på området, som den faktiske USB-enheder er tilsluttet.

Detaljer

W & T USB Redirector giver virtuelle maskiner med deres egen virtuelle USB host controller. Denne host controller opfører sig ligesom en lokal USB-controller med hensyn til operativsystemet, hvorved kommunikationen med perifere er tunnelforbindelsen gennem netværket til USB-Server og USB enheder tilsluttet der. Med andre ord, de enhedsspecifikke USB drivere og programmer forbliver uændrede, og der er ingen afhængighed af USB ressourcer i hovedsystemet. Om ønsket kan den virtuelle USB-forbindelse være "permanent" konfigureret, således at for eksempel den er aktiveret, så snart systemet genstartes. Med W & T USB Redirector implementeret som en Windows kernel-mode driver, er der ikke behov bruger login for denne automatiske reconnect funktion.

 

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. modem Faxen (f.eks Fritz! Card USB) er så forbundet til USB-Server.
3. W & T USB Redirector er installeret på den virtuelle host og dens konfigurationsværktøj er opstartet
4. Vælg modemet fra listen og klik med musen næste for at aktivere den.
5. Når du har installeret driveren til faxmodem ISDN er den tilgængelig. Fax
6. Nu kan du igen få adgang til USB ISDN faxmodem i din applikation.

Nogle eksempler kan nævnes:

 • Remote desktop til remote vedligeholdelse
 • Fax software
 • DATEV serversoftware
 • Internet dial-up-forbindelse

 

Praktiske eksempler:
Porting USB Highspeed devices in VMware / VirtualBox / Windows Virtual PC

Visualizing serial COM ports