• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
x

USB dongler tilsluttet via netværket

Beskyttet drift af USB dongles over netværket

Definition af opgaver

Software producenter bruger ofte hardware dongles som licens / kopibeskyttelse, hvor de forventes til betjening af respektivt program på en lokal USB-port på pc'en. Licens-konform, alternerende drift af de beskyttede programmer på flere arbejdsstationer kræver transporterer dongles frem og tilbage, eller endda sende dem mellem arbejdsstationer.

Risikoen for at miste dongle eller spilde tiden ved at lede efter det fordi en kollega har lånt det med på ferie er høj.

Løsning

Donglen integreres i et beskyttet område (f.eks serverrum) og tilsluttes til netværket via en USB-Server. Arbejdsstationen har adgang til tilhørende licenseret software på en virtuel USB-porten på W&T USB Redirector, der omdirigerer kommunikation til USB-Server via netværket.

Detaljer

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. dongle (e) er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W&T USB Redirector er installeret og startes på de ønskede pc'er.
4. Den ønskede dongle er valgt fra liste via konfigurationsværktøjet og forbundet til pc'en via et museklik. Donglen vises som optaget på andre arbejdsstationer og kan ikke overtages når det er aktiv.
5. Når arbejdet er afsluttet den virtuelle forbindelse er lukket ved et museklik. Donglen er nu tilgængelig for tilslutning af andre arbejdsstationer.