• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:
x

USB enheder i virtuelle systemer

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox / HyperV

USB devices in virtual systems

 

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, er behovet vokset i kommunikation mellem virtuelle maskiner og USB-enheder af foreskellige typer. Her er nogle eksempler: 

 • Dongles
 • Stregkode scannere
 • Måleinstrumenter, skalaer ...
 • Faxmodemer...

Tilslutning af gæste systemer til netværket terminalen er standard og generelt implementeret ganske robust. Dette står i modsætning til brug af lokale USB-porte på virtuelle gæstesystemer, på grund af den komplekse vekselvirkning mellem de forskellige drivere tilfælde resulterer i større vanskeligheder og sædvanligvis også mindre stabilitet.

Løsningen

Med W&T USB Redirector kan enhver virtuel maskine (VMware, Windows Virtual PC, VirtualBox) får sin egen virtuelle USB host controller, som er uafhængig af basis systemet. Den fysiske kommunikation foregår ved hjælp af et gennemprøvet, robust netværk link til en USB-server på området, som om den faktiske USB-enheder var tilsluttet.

Detaljerne

W&T USB Redirector får de virtuelle maskiner deres egne virtuelle USB host controllere. Disse host controllere opfører sig ligesom en lokal USB-controller med hensyn til operativsystemet, hvorved kommunikationen med fjern-enheder er tunnelforbindelsen gennem netværket til USB-Server og de tilsluttede USB enheder. Med andre ord, de enhedsspecifikke USB drivere og programmer forbliver uændrede, og der er ingen afhængighed af USB ressourcer i hovedsystemet. Om ønsket kan den virtuelle USB-forbindelse være "permanent" konfigureret, således at for eksempel den er aktiveret, så snart systemet genstartes. Med W&T USB Redirector implementeret som en Windows kernel-mode driver, er der ikke behov for bruger login for denne automatiske reconnect funktion.

 

 

 

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøjet.
2. USB-enhed(er) er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W&T USB Redirector er installeret og startes på den virtuelle system.
4. Den ønskede USB-enhed er valgt fra opgørelsen liste over konfigurationsværktøj og forbundet med museklik. Denne handling er analog til at tilslutte enheden til en lokal USB-port.
5. For at aktivere USB-enheden for andre brugere, kan forbindelsen lukkes ved et museklik.

 

Praktiske eksempler:
Fax modem in a virtual system

Visualizing serial COM ports