• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:
Applikation for netværk

Applikation for netværk

W&T har unikke produkter til brug inden for industrielt intranet løsninger. Beskyttelse af kommunikationen mellem server og værktøjsmaskiner m.v. med whiteliststyret Firewall. Fordeling af IP med industriswitch, Netværksovervågning, USB memory media i netværk.

For en indledende oversigt over MQTT-kosmos har vi samlet relevante dokumenter, software og websteder på dette tidspunkt.

at konfigurere W & T Microwall

Disse standard firewall regler hjælper dig med at implementere typiske applikationer af Microwall .

En fælles teknik til forbedring af sikkerheden i virksomhedernes netværk er at bryde dem ned i mindre segmenter efter afdeling. Kommunikationen mellem disse undernets overvåges, kontrolleres og logges af firewall routere. Attackere og malware, der formår at trænge ind i et af undernettet, forhindres i at sprede sig via pakkefiltre. Et mål for yderligere at øge sikkerheden er den målrettede isolering af individuelle systemer og funktionelle enheder i deres eget netværkssegment. Det betyder, at selv de mest sårbare enheder kan beskyttes effektivt.

Bag enhver åben port på netværket er et serverprogram, der sandsynligvis vil indeholde fejl. Nogle gange er disse fejl så alvorlige, at de kan udnyttes til at spionere på det pågældende system, sabotere eller endda udføre skadelig kode på den. Derfor er det vigtigste skridt i at øge sikkerheden for dit virksomhedsnetværk at kontrollere de åbne porte og lukke dem, når det er nødvendigt.

Isolation af vitale data

Hvis du og dit firma arbejder med:

 • Værktøjsmaskiner
 • Røntgenmaskiner
 • Elevatorstyring

kan dette eksempel være interessant for dig.