• Cart0
  Ialt 0,00 DKK
  Your shopping cart is empty!
  Tax:
  Discount:
  Total:
Applikation for USB-Server

Applikation for USB-Server

   

Applikationer for USB-Server kommunikation

 

USB-Server som global line driver 

Definition af opgaver

For at betjene USB-enheder på afstand fra en pc er grænserne for funktionalitet og USB specifikationer nået efter nogle få meter. I mange programmer fra automatisering, medicinsk teknologi eller logistik er der ofte et behov for at betjene USB-enheden på større afstande. De nødvendige afstande kan være ubegrænset, hvilket spænder fra lokale rum til kommunikation over globale forbindelser.

Opløsningen

USB-Server og tilhørende USB Redirector skaber tunnel kommunikation mellem den faktiske USB-enhed og dens vært gennem et TCP / IP / Ethernet-forbindelse. Det betyder, at USB-Server kan tilsluttes USB-enheden på et ønsket sted i LAN. Galvanisk isolation af USB-enheden sikres af Ethernet-standarden, som kræver en isolation spænding på mindst 500Vrms fra hvert netværk node.

Detaljerne

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. USB-enheden er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W & T USB Redirector er installeret og startes på de ønskede pc'er.
4. Den ønskede USB-enhed er valgt fra opgørelsen liste over konfigurationsværktøj og forbundet med et museklik. USB Inventorlist
5. Windows registrerer automatisk forbindelse til USB-enheden, og vil efter installation af den enhedsspecifikke driver virke som om den var tilsluttet lokalt til computeren.

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, opstår helt nye udfordringer. Har du en USB ISDN faxmodem tilsluttet din gamle Windows-server og har brug for at port til en USB-enhed til visualiserede server?

Tilslutning af gæst systemer til netværket terminal i basissystemet er standard og generelt implementeret med tilstrækkelig robusthed. På den anden side, passerer lokale USB-porte gennem til virtuelle gæstesystemer er, på grund af det komplekse forhold mellem forskellige driver tilfælde meget vanskeligere og sædvanligvis meget mindre stabil.

Løsning 

Med W & T USB Redirector enhver virtuel maskine (VMware, Windows Virtual PC, VirtualBox) får sin egen, ligeledes virtuelle USB host controller, som er uafhængig af basissystemet. Dens fysiske kommunikation foregår ved hjælp af et gennemprøvet, robust netværk link til en USB-server på området, som den faktiske USB-enheder er tilsluttet.

Detaljer

W & T USB Redirector giver virtuelle maskiner med deres egen virtuelle USB host controller. Denne host controller opfører sig ligesom en lokal USB-controller med hensyn til operativsystemet, hvorved kommunikationen med perifere er tunnelforbindelsen gennem netværket til USB-Server og USB enheder tilsluttet der. Med andre ord, de enhedsspecifikke USB drivere og programmer forbliver uændrede, og der er ingen afhængighed af USB ressourcer i hovedsystemet. Om ønsket kan den virtuelle USB-forbindelse være "permanent" konfigureret, således at for eksempel den er aktiveret, så snart systemet genstartes. Med W & T USB Redirector implementeret som en Windows kernel-mode driver, er der ikke behov bruger login for denne automatiske reconnect funktion.

 

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. modem Faxen (f.eks Fritz! Card USB) er så forbundet til USB-Server.
3. W & T USB Redirector er installeret på den virtuelle host og dens konfigurationsværktøj er opstartet
4. Vælg modemet fra listen og klik med musen næste for at aktivere den.
5. Når du har installeret driveren til faxmodem ISDN er den tilgængelig. Fax
6. Nu kan du igen få adgang til USB ISDN faxmodem i din applikation.

Nogle eksempler kan nævnes:

 • Remote desktop til remote vedligeholdelse
 • Fax software
 • DATEV serversoftware
 • Internet dial-up-forbindelse

 

Praktiske eksempler:
Porting USB Highspeed devices in VMware / VirtualBox / Windows Virtual PC

Visualizing serial COM ports

Beskyttet drift af USB dongles over netværket

Definition af opgaver

Software producenter bruger ofte hardware dongles som licens / kopibeskyttelse, hvor de forventes til betjening af respektivt program på en lokal USB-port på pc'en. Licens-konform, alternerende drift af de beskyttede programmer på flere arbejdsstationer kræver transporterer dongles frem og tilbage, eller endda sende dem mellem arbejdsstationer.

Risikoen for at miste dongle eller spilde tiden ved at lede efter det fordi en kollega har lånt det med på ferie er høj.

Løsning

Donglen integreres i et beskyttet område (f.eks serverrum) og tilsluttes til netværket via en USB-Server. Arbejdsstationen har adgang til tilhørende licenseret software på en virtuel USB-porten på W&T USB Redirector, der omdirigerer kommunikation til USB-Server via netværket.

Detaljer

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøj.
2. dongle (e) er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W&T USB Redirector er installeret og startes på de ønskede pc'er.
4. Den ønskede dongle er valgt fra liste via konfigurationsværktøjet og forbundet til pc'en via et museklik. Donglen vises som optaget på andre arbejdsstationer og kan ikke overtages når det er aktiv.
5. Når arbejdet er afsluttet den virtuelle forbindelse er lukket ved et museklik. Donglen er nu tilgængelig for tilslutning af andre arbejdsstationer.

 

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox / HyperV

USB devices in virtual systems

 

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, er behovet vokset i kommunikation mellem virtuelle maskiner og USB-enheder af foreskellige typer. Her er nogle eksempler: 

 • Dongles
 • Stregkode scannere
 • Måleinstrumenter, skalaer ...
 • Faxmodemer...

Tilslutning af gæste systemer til netværket terminalen er standard og generelt implementeret ganske robust. Dette står i modsætning til brug af lokale USB-porte på virtuelle gæstesystemer, på grund af den komplekse vekselvirkning mellem de forskellige drivere tilfælde resulterer i større vanskeligheder og sædvanligvis også mindre stabilitet.

Løsningen

Med W&T USB Redirector kan enhver virtuel maskine (VMware, Windows Virtual PC, VirtualBox) får sin egen virtuelle USB host controller, som er uafhængig af basis systemet. Den fysiske kommunikation foregår ved hjælp af et gennemprøvet, robust netværk link til en USB-server på området, som om den faktiske USB-enheder var tilsluttet.

Detaljerne

W&T USB Redirector får de virtuelle maskiner deres egne virtuelle USB host controllere. Disse host controllere opfører sig ligesom en lokal USB-controller med hensyn til operativsystemet, hvorved kommunikationen med fjern-enheder er tunnelforbindelsen gennem netværket til USB-Server og de tilsluttede USB enheder. Med andre ord, de enhedsspecifikke USB drivere og programmer forbliver uændrede, og der er ingen afhængighed af USB ressourcer i hovedsystemet. Om ønsket kan den virtuelle USB-forbindelse være "permanent" konfigureret, således at for eksempel den er aktiveret, så snart systemet genstartes. Med W&T USB Redirector implementeret som en Windows kernel-mode driver, er der ikke behov for bruger login for denne automatiske reconnect funktion.

 

 

 

1. USB-serveren er tilsluttet netværket og modtager sine IP-parametre via DHCP eller ved hjælp af WuTility manager- og konfigurationsværktøjet.
2. USB-enhed(er) er tilsluttet til USB-Server.
3. Den W&T USB Redirector er installeret og startes på den virtuelle system.
4. Den ønskede USB-enhed er valgt fra opgørelsen liste over konfigurationsværktøj og forbundet med museklik. Denne handling er analog til at tilslutte enheden til en lokal USB-port.
5. For at aktivere USB-enheden for andre brugere, kan forbindelsen lukkes ved et museklik.

 

Praktiske eksempler:
Fax modem in a virtual system

Visualizing serial COM ports