• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:

Tilslut Siemens Logo!® og Display Logo!® TD over netværket

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Connect Siemens Logo!® and Display Logo!® TD over the network

 Kabellængden på blot et par meter er maks. for tilslutning af en Logo!® controller til en Display Logo!® TD, hvilket ofte gør tilslutning af interessante programmer umuligt. Med hjælp fra to Com-Servere du kan omgå dette problem ved at etablere en tunnel som seriel forbindelse gennem intra-/internet - med næsten ingen begrænsninger. Dette eksempel på løsning tager dig trin for trin gennem de nødvendige indstillinger og justeringer ved hjælp af to Com-Servere, #58631 eller nyeste #58665

 Trin 1: IP-tildeling ved hjælp af Easy start!

 Med blot et par klik i WuTility, der både integrere Com-Serverne i det respektive netværk med IP-adresse, undernetmaske og gateway.

 Trin 2: Hardware tilslutning og indstillinger

 I fysisk henseende, finder kommunikation sted over en RS485 2-leder tilslutning med ekko undertrykkelse. Den tilsvarende indstilling af interface-modulet i Com-Server er som følger:

1
2
3
4
5
6
7
8
ON
ON
OFF
OFF
ON
ON
ON
OFF

Switch 6 og 7 kontrollere det integrerede netværk for afbrydelse. Ud over den linjeafslutning til databussen, sikrer dette et defineret niveau under høj-ohmske faser af bussen.

Da pin udgaven i Siemens komponenter og Com-Servere er forskellige, skal særlige adaptere indsættes mellem Logo!® og Com-Serveren, samt i den modsatte ende mellem display og Com-Server. Alle relevante oplysninger er beskrevet Com-Server manualen og Logo dokumentationen.

Trin 3: Konfiguration af Com-Server

Serielle parametre

De transmissions parametre er fra fabrikken forkonfigureret i logoet ® og i displayet på følgende måde og skal indstilles tilsvarende på begge Com-Servere via telnet eller Web Management!:

Setup Port 0 -> UART Setup -> ...
... Baud = 19200
... Data Bits = 8
... Parity = Even
... Stopbits = 1
... Handshake = No

Contacts

For at sikre at datagrammer til den serielle protokol sendes diskret i en datapakke i netværket, bør netværks-Delay i Com-Server muligvis være konfigureret til 20-30ms.

Setup Port 0 -> TCP/IP Mode -> System Options -> ...
... Network Delay = 2 (= 2 Ticks a 10ms)

TCP Client mode

Dataenes gennemsigtighed i Com-Servere betyder indgående kendskab til den serielle protokol mellem Logo!® og display ikke er nødvendig. Når du vælger Com-Server mode er det eneste vigtige, at displayet repræsentere den initierende side af forbindelsen, hvilket betyder, at det giver mening at drive Com-Server bruges her som en TCP klient. I denne tilstand, Com-Server, når der er indkommende serielle data automatisk forbindelse til TCP serveren port partner Com-Server på logoet opbevaret ved opsætningen.

Ud over net-sidens grundlæggende IP-adresse parametre , undernetmaske og gateway, samt de nævnte serielle indstillinger, skal følgende konfigurationer udføres under TCP klient mode:

Setup Port 0 -> TCP/IP Mode -> TCP Client -> ...
... Server Port =

Local Port des TCP-Servers
(factory default = 8000 = Port A)

... Server-IP/URL = IP adresse eller URL på Com-Server på Logo

Denne opsætning er for TCP client mode udføres KUN for Com-Serveren på display-siden!

Hvis destinationen Com-Server (= TCP-server) på Logo! ® på internettet er placeret bag en DSL-terminal med dynamisk IP-adresse i stedet for IP-adressen kan for eksempel en DynDNS-hostede webadresse anvendes. I dette tilfælde skal en DNS-server være indstillet på klienten Com-Server på displayet side. Følgende indstillinger skal muligvis foretages i routeren af ansvarlig for netværket på logoet ® side!:

Ved hjælp af NAT, skal anvendte TCP port for indgående forbindelse omdirigeres til IP-adressen på Com-Server på Logo!® siden.

Hvis en dynamisk IP-adresse bruges på WAN side, skal routeren have en klient til en dynamisk DNS-tjeneste, såsom DynDNS og være tilsvarende konfigureret.

Tilslut efter tilslutning dropouts og afbrydelser

For at forhindre en hængende TCP-forbindelse, såsom efter tvungen afbrydelse af DSL-forbindelse eller en infrastruktur svigt, bør keep-alive-funktion aktiveres på begge Com-Servere med en cyklus på ca. 10 sec.:

Setup SYSTEM -> Setup TCP/IP ...
... Keep Alive = 10

Siemens og Logo! er registreret varemærke for Siemens AG.

Læst 652 gange Senest ændret fredag, 12 april 2019 16:47