• Cart0
    Ialt 0,00 DKK
    Your shopping cart is empty!
    Tax:
    Discount:
    Total:
Applikation for Com-Server

Applikation for Com-Server

Her har vi beskrevet forskellige applikationer for serielle kommunikation over Ethernettet.
Wiesemann & Theis er en af de førende på dette felt og tilbyder unikke kvalitetsprodukter for seriel kommunikation over Ethernettet.

Simpel rute dine serielle COM-port til netværket - også på 64-bit Windows-systemer -

Uanset om i måling, automatisering eller byggeteknik, antallet af serielt kommunikerende apparater med deres tilknyttede kontrolredskaber på området er enorm. Ulempen ved tilslutning af disse enheder til pc'en er på den ene side de relativt korte tilladte afstande og den besværlige kabel installation. Desuden moderne pc'er næppe nogensinde stadig tilbyde serielle COM-porte, men snarere er udstyret kun med USB og Ethernet porte. W & T COM Port Redirector giver en elegant løsning på dette dilemma. Det giver til Windows op til 255 virtuelle COM porte, hvis enheder er fordelt i TCP / IP-netværk til Com-Servere - på verdensplan hvis det er nødvendigt. Eksisterende seriel software, som kan have været i brug i mange år, bliver net-egnede, uden at ændre en eneste linje kode. Den gavnlige side-fordel ved denne løsning er samtidig galvanisk isolation mellem computer og den respektive terminalenhed.

Op- og download af controller programmer samt statusovervågning håndteres med Siemens S7-200 ved hjælp af PPI interface. Tilslutning til pc, der bruges som programmerings enhed tilsluttes ofte ved hjælp af RS232/PPI Multi-Master-kabel.

At udvide denne forbindelse til en fysisk fjerncomputer eller få adgang til fra forskellige arbejdsstationer, vil der være behov for et specielt kabel med line bus og eventuelt en manual switcher. Alternativ anvendelse af et Ethernet CP ville nødvendiggøre ændre S7 projekt / programm-fil. Desuden vil hver enkelt PLC have brug for sin egen CP.

 

Uden yderligere udgifter, over direkte det eksisterende net

Når revisionen bestyrelsen spurgte, hvorfor der var flere leasing linjer og dial-up linier mellem den placering, ud over intranettet, indså de teknikere, at hver adapter allerede var forbundet med alle andre adaptere på tværs af hele virksomheden.

Connect Siemens Logo!® and Display Logo!® TD over the network

 Kabellængden på blot et par meter er maks. for tilslutning af en Logo!® controller til en Display Logo!® TD, hvilket ofte gør tilslutning af interessante programmer umuligt. Med hjælp fra to Com-Servere du kan omgå dette problem ved at etablere en tunnel som seriel forbindelse gennem intra-/internet - med næsten ingen begrænsninger. Dette eksempel på løsning tager dig trin for trin gennem de nødvendige indstillinger og justeringer ved hjælp af to Com-Servere, #58631 eller nyeste #58665