Sidste nyt

Sidste nyt

Her finder du seneste nyheder omkring vore produkter

Skift op til otte 230V kredsløb via netværk

Wuppertal-baserede Wiesemann & Theis GmbH har udvidet sit udvalg af netværksbaserede 230V fjernbetjeningskontakter med to produkter med potentialfri lukke- og skiftekontakter for belastningsstrømme på op til 16 ampere.

"Web-IO 4.0 230V relæ 1xNO, 1xCO" skifter en lukning og en overgangskontakt op til 16 ampere hver. Storebroren, "Web-IO 4.0 230V relæ 4xNO, 4xCO", skifter fire NO-kontakter og fire PDT'er med op til 6 ampere pr. Kanal.

De industrielle netværksrelæer er installeret på en 35 mm DIN-skinne. De kan tilgås og kontrolleres via netværket. Ud over webgrænsefladen og apps til iOS og Android er forskellige kommunikationsprotokoller tilgængelige til datatilgang: Modbus / TCP, OPC, MQTT og REST understøtter integration med Industry 4.0 og SCADA applikationer. Via TCP, UDP, SNMP og FTP er integrationen i andre netværksprodukter mulig.

Web-IO'erne opfylder høje sikkerhedskrav. De enkelte netværkstjenester kan aktiveres uafhængigt af hinanden. For hver driftstilstand kan det bestemmes, hvilke udgange der er tilladt at skifte. En oversigtsside indeholder oplysninger om aktive tjenester og tildelte kanaler. Adgang til webgrænsefladen og afsendelse af e-mails er TLS-krypteret efter anmodning.

Web-IO med en tættere og en skifter (# 57832) fås nu til en nettopris på €198,00 (1.485,00 DKK). Modellen med fire skiftere og fire skabe (# 57383) koster € 298,00 (2.235,00 DKK). Kommercielle brugere kan teste produkterne i fire uger uden forpligtelse.

Læs mere om Web-IO 230V her

Active Communication er distributør for de nordiske lande for Wiesemann & Theis GmbH siden 1992. W&T blev grundlagt i 1979 af Reinhard Wiesemann og Rüdiger Theis. Med 50 ansatte producerer virksomheden mikrocomputer og netværksteknologi i Wuppertal. I 2001 introducerede Wiesemann & Theis den første industrielle temperatursensor med netværksgrænseflade med Web-termometeret og har mere end femten års erfaring inden for områderne Industry 4.0 og Internet of Things.

W&T Microwall:

Små firewalls beskytter enheder og maskiner i netværket

Microwall Gigabit fra Wuppertal-netværksspecialisten Wiesemann & Theis markerer starten på et nyt udvalg af brugervenlige sikkerhedsprodukter til industri og fremstillingssektoren. Den lille firewall isolerer potentielt sårbare eller ikke-sikre enheder og maskiner i deres egne netværkssegmenter. Kommunikation med disse sikre øer i netværket er begrænset til de tilfælde, der er nødvendige for at sikre driften. Dette forhindrer effektivt angreb på åbne TCP- eller UDP-porte samt uønskede dataforbindelser.

Den nye Web-Thermo-hygrometer ++ fra Wiesemann & Theis GmbH indsamler og overvåger målte værdier for temperatur og fugtighed og leverer dem via forskellige netværksgrænseflader. Den drift frie sensor til fugtighed har ingen mætnings effekt og er derfor velegnet til præcise langtidsmålinger, selv i miljøer med høj luftfugtighed over lange perioder. Med måleafvigelser på kun 0,1K og 0,5% RF, er begge sensorer meget præcise.

For at skabe et godt indeklima i et lokale skal temperatur og luftkvalitet i lokalet være optimale. Temperaturen har man normalt styr på, men når det kommer til luftkvaliteten, er der ofte problemer. Mange ventilerer luften i lokalet enten manuel eller gennem ventilationssystem uden at have styr på at luftkvaliteten. Resultatet bliver ofte at man bruger unødvendigt energi for at sikre en god luftkvalitet og ventilere når der ikke er behov for dette.

USB-Enheder Er Enkle Og Hurtige Overalt I Netværket

USB Server Gigabit 2.0 integrerer en USB-enhed til industriel brug via TCP / IP Ethernet i netværket. De enheder, der er forbundet til USB Server Gigabit 2.0, opfører sig som om de var direkte forbundet til din Windows-pc.

Gør automatiseringen nemmere og hurtigere!!!

Er du med på at udforske nye effektive metoder til styring af automationsprocessen - hvis JA - så må du lære pure.box og Google Go at kende.
pure.box er en lille server for industriel kommunikation og automatisering og så fylder den ikke mere end 105 x 75 x 22mm. 

I de seneste måneder har Wiesemann & Theis GmbH forberedt de netværksbaserede fjernbetjeningsenheder og sensoren til Web-IO familien for et grundigt eftersyn. Web-IO 4.0 er nu tilgængelige og tilbyder, ud over nye protokoller og forbedret sikkerhed, en ny og forenklet brugergrænseflade.

Terminal enheder i tingenes internet har generelt ingen offentlig IP-adresse, men snarere forbundet via et private net. Cross-netværksforbindelser kan kun åbnes i den udgående retning ved en ekstra påvirkning/indsats. Dette eliminerer peer-to-peer-forbindelser, som en kommunikationskanal for tingenes internet.

Træthed og nedsat præstation:

En hyppig årsag til træthed og nedsat præstation i kontoret er forslidt rumluft. Højere CO2-værdier gør dig træt. Desuden lugtfremkaldende forbindelser resultere i distraherende lugt i lukkede rum. Her er løsning for at forbedre luftkvaliteten.

Hvad er VOC, og hvor kommer de fra?

Den engelske forkortelse "VOC" (Volatile Organic Compounds) står for flygtige organiske forbindelser, som er til stede i luften i gasform eller kondenseret form ved stuetemperatur.

Mange opløsningsmidler, flydende brændstoffer og syntetisk fremstillede stoffer kan være til stede som VOC'er, men også mange organiske forbindelser, som dannes i biologiske processer. Mennesker og dyr afgiver VOC gennem vejrtrækning eller direkte fra huden.